МАКСИМОВИЋ: ОВО ПРИЗНАЊЕ НИЈЕ САМО МОЈЕ, НЕГО И СВИХ ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА :: Semberija INFO ::

 

МАКСИМОВИЋ: ОВО ПРИЗНАЊЕ НИЈЕ САМО МОЈЕ, НЕГО И СВИХ ЗДРАВСТВЕНИХ РАДНИКА


Представници „Медија инвента“ из Новог Сада уручили су у Бањалуци 20 престижних награда „Капетан Миша Анастасијевић“ за допринос у областима стваралаштва, друштвеног ангажмана, предузетништва и пословања.

Награђени су најуспјешњији појединци предузетници и институције. Међу добитницима овог високог признања је и директор Болнице “Свети врачеви” Бијељина професор др Златко Максимовић.

‘’Изабрали смо најбоље. Критеријуми су били пословност, тржишна позиција, односи с јавношћу, моралне и етичке вриједности, одрживи развој, хуманост, пожртвованост. У славу и част оних који су жртвујући своје животе спашавали наше, у славу и част привредника који нису отпуштали раднике него су наставили да се боре и са пандемијом и са економском кризом и временом’’, изјавио је директор ,, Медиа инвента’’ Владо Маркановић.

Награда „Капетан Миша Анастасијевић“ за лидерство у здраственој заштити Републике Српске припала је директору Болнице ”Свети Врачеви” Бијељина, проф. др Златку Максимовићу.

-Када стигну оваква признања, када човјек види да то неко прати да то цијени, онда човјек добије нову енергију да у наредном периоду улаже већу снагу и енергију, како би са својим сарадницима постигао што боље резултате. Ја ово схватам и као признање свим здравственим радницима, како у Болници “Свети врачеви” у Бијељини, тако и у Републици Српској, а и шире јер здравствени радници су ти који су истински хероји посљедњих година’’, рекао је директор Болнице ”Свети врачеви” Бијељина, Златко Максимовић.

У Српској већ пету годину се реализује пројекат ,,Пут ка врху’’ у оквиру специјалних веза Српске и Србије. Има за циљ афирмацију привредног и друштвеног стваралаштва, унапређење прекограничне сарадње и јачање просперитета у региону.