ГРАДОНАЧЕЛНИК БИЈЕЉИНЕ ЉУБИША ПЕТРОВИЋ У ПОСЈЕТИ МЗ ЛЕДИНЦИ :: Semberija INFO ::

 

ГРАДОНАЧЕЛНИК БИЈЕЉИНЕ ЉУБИША ПЕТРОВИЋ У ПОСЈЕТИ МЗ ЛЕДИНЦИ


Љубиша Петровић, градоначелник Бијељине, посјетио је послије подне бијељинску Мјесну заједницу Лединци, гдје су га мјештани упознали са проблемима са којима се суочавају у овој највећој градској мјесној заједници.

Градоначелник је упознат са инфраструктурним проблемима, да постоје улице које, између осталог, немају уличну расвјету, асфалт, водоводну мрежу...

Мјештани су позитивно изненађени посјетом градоначелника, с обзиром да су дуги низ година навикли да их политичари обилазе само током предизборних кампања, нудећи све и свашта, да би дали “некоме свој глас на изборима”.

Градоначелник Петровић одушевио се ентузијазмом младих у овој МЗ, нарочито када је у питању уређење спортског терена који сами уређују и косе, а мјештани дају новац за гориво.

Највише заслуге за уређење спортског терена, на којем свакодневно бораве основци и средњошколци, играјући фудбал или неки други спорт, при томе боравећи на свјежем ваздуху, а не уз компјутере или гледајући ТВ, има Срђан Вељо, омладинац из МЗ Лединци.

Мјештани , па и они који немају дјецу, донирају новац за гориво неопходно за кошење терена.

Градоначелник Петровић договорио је са мјештанима да се сви проблеми у МЗ Лединци ставе на папир и да се види шта и у којој мјери Градска управа може помоћи мјештанима како би имали боље услове за живот.

Семберија инфо