ГРАДОНАЧЕЛНИК ПЕТРОВИЋ: НАСТАВЉЕНА ПРАКСА ОБИЛАСКА ПРИВРЕДНИКА :: Semberija INFO ::

 

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПЕТРОВИЋ: НАСТАВЉЕНА ПРАКСА ОБИЛАСКА ПРИВРЕДНИКА


Градоначелник Бијељине Љубиша Петровић данас је посјетио ИЦМ Росић, предузеће које се бави прометом и продајом лијекова и других медицинских средстава. Искориштена је прилика за ближе упознавање са начином пословања фирме током пандемије корона вируса, а градоначелник Петровић се додатно занимао којим конкретним моделима подршке Градска управа може изаћи у сусрет будућим развојним плановима ИЦМ Росић.

- Данас настављамо са посјетама друштвено одговорним компанијама које послују на подручју града. ИЦМ Росић је једна од таквих која запошљава 170 радника и која је током пандемије повећала и обим посла и број запослених. Током пандемије није било несташице ни лијекова ни других медицинских материјала што је за сваку похвалу“, изјавио је градоначелник Петровић.

ИЦМ Росић се бави дистрибуцијом лијекова, медицинских средстава, дијететских суплемената, козметике, биљних производа, дјечије хране и опреме као и представљањем страних фармацеутских компанија, регистрацијом лијекова и медицинских средстава. ИЦМ има разгранату мрежу купаца широм Босне и Херцеговине, гдје снабдијевају преко 950 апотека, преко 40 болница, 30 старачких домова, итд. У својој групацији ИЦМ посједује и властиту малопродајну мрежу са 14 апотека под називом “Апотека Росић”.

​Семберија инфо - И. Гутић