Конференција за новинарe Удружења ветерана Гарда Пантери :: Semberija INFO ::

 

Конференција за новинарe Удружења ветерана Гарда Пантери


Представници Удружења ветерана Гарда „Пантери“ изразили су данас незадовољство радом Одјељења за борачко-инвалидску заштиту у Градској скупштини Бијељине, нарочито Сектора за стамбено збрињавање бораца.

„Незадовољни смо средствима за једнократне новчане помоћи и за изградњу кућа“, изјавио је на конференцији за новинаре Петар Цвјетиновић, предсједник Удружења ветерана “Гарда Пантери” Бијељина.

Представници Удружења ветерана Гарда „Пантери“ траже да се за начелника Одјељења за борачка питања именује Нико Сијерић, јер како наводе садашњи в.д. ове функције, није стручан за ово мјесто нити ауторитет.

Тврде да за ово имају подршку „Коалиције за Бијељину“, која чини скупштинску већину у Скупштини града Бијељина, али још не и градоначелника Љубише Петровића.

Цвјетиновић је изјавио да се нада да ће, у вези са именовањем Нике Сијерића, доћи до састанка и договора између Коалиције и градоначелника Петровића.

 ОБИЉЕЖАВАЊЕ ГОДИШЊИЦЕ ОД СМРТИ ЉУБИШЕ САВИЋА МАУЗЕРА

Представници Удружења ветерана “Гарда Пантери” најавили су да ће 7. јуна, полагањем вијенаца, обиљежити 21 годину од убиства Љубише Савића Маузера, ратног команданта Гарде. Изразили су нездовољство јер још нису пронађени нити процесуирани налогодавци Маузеровог убиства.

Семберија инфо - З. Кусмук
​Фото - Б. Милошевић