БИЈЕЉИНА: Свечана церемонија на Факултету пословне економије :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА: Свечана церемонија на Факултету пословне економије


У амфитеатру Центра за високо образовање, данас је одржана свечана церемонија додјеле диплома дипломираним економистима, магистрима и мастерима економије.

Додјели су присуствовали декан Факултета пословне економије доц. др Весна Петровић, ректор Универзитета  у Источном Сарајеву, проф.др Милан Кулић и проректор овог Универзитета проф.др Срђан Лалић.



Ректор Универзитета проф.др Милан Кулић пожелио је много среће свима, уз поруку да данашњим даном њихово школовање и образовање није завршено него да морају да се едукују и да што више читају.

Током данашње свечане церемоније, извршена је и додјела диплома за три најбоља студента у промоцији, те најбољим студентима од прве до треће године студија.

Плакете најбољим студентима

Као студент генерације уписане 2016. године, који је студије завршио у року са просјеком оцјена 9.03, а који је добио и плакету Универзитета за постигнути успјех у школовању, награђен је студент Спасоје Благојевић.

Као други најбољи студент награђена је Наташа Томић, просјек оцјена 9.03, а као трећи најбољи студент, са просјеком 8.52, награђена је Марица Ђокић.



За постигнути успјех у досадашњем току студија, као најбољи студенти, награђени су студенти од прве до треће године студија за школску 2019/2020 годину, а то су Огњен Ранкић, као најбољи студент прве године студија, са просјеком 9.63. Као други најбољи са просјеком 9.31 награђен је Срећко Илић, а на трећем мјесту је Катарина Павловић, најбољи студент треће године студија, просјек 9.96.   

Свечаној промоцији присуствовали су предсједник Скупштине Града Бијељина Александар Ђурђевић и Радиша Петровић, савјетник градоначелника Бијељине, те Љубица Млађеновић, шеф Одсјека за образовање и науку, невладине организације, омладину и породичну заштиту Града Бијељина.

Семберија инфо - Текст и фото: З. Кусмук