Малољетница пала са петог спрата зграде у Бијељини :: Semberija INFO ::

 

Малољетница пала са петог спрата зграде у Бијељини


БИЈЕЉИНА - Малољетна дјевојка тешко је повријеђена када је синоћ пала са петог спрата зграде у Бијељини, потврђено је у бијељинској Полицијској управи (ПУ).

Дјевојка има 17 година,а несрећа се догодила у бијељинском насељу Интергај.

Она је возилом Хитне помоћи бијељинског Дома здравља превезена у Ургентни блок гдје су јој констатоване тешке тјелесне повреде.

- Малољетница је витално угрожена и биће транспортована на даље лијечење у Бањалуку - рекла је Срни помоћник директора Болнице "Свети врачеви" Нела Митровић.

Према њеним ријечима, тинејџерка је на пријему око поноћи била свјесна и покретна, примарно је збринута и смјештена у јединицу интензивног лијечења.

- Јутрос је конзилијарно прегледана, има теже тјелесне повреде, фрактуре карличних кости на више мјеста, преломе два лумбална пршљена, свјесна је, хемодинамски стабилна, витално је угрожена и спрема се транспорт за надлежну установу терцијарног нивоа - навела је Митровићева.

- Полицији је из болнице у 23.30 часова пријављено да им је довезена малољетница која је задобила повреде падом с зграде. Утврђено је да је дјевојка пала са петог спрата и да је задобила тешке повреде. Више детаља биће познато када буде завршена истрага - рекла је портпарол ПУ Бијељина Александра Марић.

Срна незванично сазнаје да је ријеч о покушају самоубиства због адолесцентних проблема.

​Срна / Глас Српске