ВЛАДИСЛАВ МИЋАНОВИЋ НА ЧЕЛУ ДНС УГЉЕВИК :: Semberija INFO ::

 

ВЛАДИСЛАВ МИЋАНОВИЋ НА ЧЕЛУ ДНС УГЉЕВИК


Владислав Мићановић једногласно је изабран за предсједника Општинског одбора /ОО/ ДНС-а Угљевик на синоћњој Изборној скупштини ове странке у  угљевичком хотелу “Атлас”.

Предсједник ДНС-а Ненад Нешић честитао је Мићановићу на избору и пожелио му срећан будући рад.

“ДНС полако завршава унтрастраначке изборе и очекујемо да ће Изборна скупштина странке бити одржана почетком јула мјесеца”, рекао је новинарима Нешић.

Он је нагласио да је ДНС чвст и стабилан те да се ова странка, једина од највећих четири странке у Српској,  суочила са унутрашњим проблемима.



“СНСД, СДС и ПДП тек требају да се суоче са својим унутрашњим проблемима, а ДНС је смогао снаге да ријеши унутрастраначке проблеме и данас јасно корачамо ка новој изборној побједи”, рекао је Нешић.

Мићановић је изразио задовољство јер је изабран за предсједника ДНС Угљевик и рекао да ће уложити труд и рад да оправда повјерење које му је указано.

Изборној скупштини као гости присуствовали су одборници ДНС-а у градској скупштини Бијељине Милош Станишић и Саво Попић, пословни директор ДНС-а Милош Стевановић као и начелник Угљевика Василије Перић.