САВИЋ: ВИЗИЈА ЉУБИШЕ ПЕТРОВИЋА ГАРАНТ ДА ЈЕ БИЈЕЉИНА НА ДОБРОМ ПУТУ :: Semberija INFO ::

 

САВИЋ: ВИЗИЈА ЉУБИШЕ ПЕТРОВИЋА ГАРАНТ ДА ЈЕ БИЈЕЉИНА НА ДОБРОМ ПУТУ


Замјеници предсједника СДС Радо Савић и Милан Радовић посјетили су Градски одбор СДС-а Бијељина и разговарали са градоначелником Бијељине Љубишом Петровићем, предсједником Градског одбора СДС Бијељина Томицом Стојановићем и замјеником предсједника Младих СДС Радишом Петровићем.
 
-Бијељина је од стратешке важности за Српску демократску странку и побједа коју су донијели др Љубиша Петровић и Томица Стојановић на локалним изборима прошле године путоказ је којим ће цијела Република Српска кренути наредне године у сусрет промјенама“, поручио је након састанак др Милан Радовић, замјеник предсједника СДС.
 
Радовић је нагласио да је Бијељина један уређен град који се налази на граници Републике Српске и Србије и да је њен значај и по питању сарадње са матицом вишеструк.
 
-Првих пола године мандата градоначелника Љубише Петровића показатељ је да у грађани мудро изабрали и да су његова младост и визија гарант да се Бијељина налази на добром путу. У наредних неколико мјесеци, градоначелик нас је извијестио да се креће са конкретним пројектима који ће бити од значаја за грађене Бијељине“, казао је др Радо Савић, замјеник предсједника СДС.
 
Савић је истакао да Српска демократска странка у пуном капацитету стоји на располагању Градској организацији СДС у Бијељини.