ГРАДОНАЧЕЛНИК ПЕТРОВИЋ: МИЛОВАНОВИЋ ИМА ПРОБЛЕМ С ЛОГИКОМ :: Semberija INFO ::

 

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПЕТРОВИЋ: МИЛОВАНОВИЋ ИМА ПРОБЛЕМ С ЛОГИКОМ


Позивање градоначелника Љубише Петровића на полиграф од стране врховног поглавице тзв. Коалиције за Бијељину, Мирослава Миловановића, из СНСД-а, још једна је потврда његовог елементарног непознавања основних појмова и процедура.

Иако се дрзнуо да у јавност изнесе неистините тврдње и тешке клевете на рачун градоначелника, то Миловановићу изгледа није било довољно за јефтино забављање народа и продавање магле, па је у свом политичком аматеризму отишао и корак даље бркајући бабе и жабе!

Господине Миловановићу, као прво, ко ће и да ли ће стати пред полиграф, одредиће надлежни органи, а не Ви, иако не сумњам да бисте жарко жељели да и у вези с тим имате утицај и дијелите „правду“ на себи својствен начин. Као друго, логици за вољу, када се нађете на оптуженичкој клупи због својих измишљотина, управо бисте ваљда Ви морали надлежнима доказати  „истинитост“ својих произвољних, злонамјерних и морам признати врло маштовитих политикантских игрица. 

Уосталом, господине Миловановићу, дугогодишњи и одлично ситуирани функционеру СНСД-а, допустимо и Ви и ја, да надлежни судски органи дају завршну ријеч, уз добронамјерну препоруку да се не мијешате у њихов посао, већ најзад окренете свом.  


Градоначелник Љубиша Петровић