ГРАДОНАЧЕЛНИК БИЈЕЉИНЕ ЉУБИША ПЕТРОВИЋ-ВАНРЕДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ :: Semberija INFO ::

 

ГРАДОНАЧЕЛНИК БИЈЕЉИНЕ ЉУБИША ПЕТРОВИЋ-ВАНРЕДНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА НОВИНАРЕ


СРАМАН ФИЗИЧКИ НАПАД НА СЛУЖБЕНИКА ГРАДСКЕ УПРАВЕ
Ђорђо Вујановић, шеф Одсјека за јавне набавке у Градској управи, мучки је нападнут, приликом доласка на посао, 28. априла око 6, 45 часова. За сада, непознато лице са маском и капуљачом, ишло му је у сусрет и када му се приближио, ударио га је песницом у главу уз реченицу: „Ово ти је за оно“.
-Радим 13 година у служби и увијек у складу са законом, а три досадашње екстерне ревизије нису имале ни једну примједбу на мој рад“, рекао је Вујановић. Он је додао да је шокиран нападом.
-Од ударца сам пао, у помоћ ми је притекао портир клинике Шовић, а потом је дошла и Хитна помоћ. Пружена ми је професионална медицинска помоћ и искрено им се захваљујем“, рекао је Вујановић и нагласио да годинама професионално обавља свој посао уз максимално поштовање закона. 
Градоначелник Љубиша Петровић оштро је осудио овај вандалски и мучки напад на службеника Градске управе.
-Очекујем од Полицијске управе Бијељина да у што краћем року открију нападача који је мучки напао нашег службеника. Овај чин доживљавам и као напад на Градску управу, што је недопустиво. Обавјештавамо јавност да Градска управа наставља да ради у складу са законом, а од надлежних истражних органа захтјевамо да што прије открију нападача“, категоричан је Петровић.
Он је истакао да се преко Одсјека за јавне набавке одвијају одговорни послови у складу са законском процедуром и нагласио да их мучки напади неће спријечити да се тако и настави радити.
-Полицијска управа је већ реаговала и вјерујемо да ће нападач врло брзо бити откривен и санкционисан у складу са законом“, рекао је Петровић.

Семберија инфо