САВЈЕТ ЗА СПОРТ СКУПШТИНЕ ГРАДА БИЈЕЉИНА ЗАВРШИО ЈЕ ДАНАС У ХИТНОЈ ПРОЦЕДУРИ ПРИЈЕДЛОГ РАСПОДЈЕЛЕ СРЕДСТАВА ЗА ТЕ НАМЈЕНЕ У 2021. ГОДИНИ. :: Semberija INFO ::

 

САВЈЕТ ЗА СПОРТ СКУПШТИНЕ ГРАДА БИЈЕЉИНА ЗАВРШИО ЈЕ ДАНАС У ХИТНОЈ ПРОЦЕДУРИ ПРИЈЕДЛОГ РАСПОДЈЕЛЕ СРЕДСТАВА ЗА ТЕ НАМЈЕНЕ У 2021. ГОДИНИ.


"Јутрос су се стекли правно-формални услови, односно, данас су ступиле на снагу измјене Правилника о расподјели средстава за спорт и физичку културу.

Укупна средства у Буџету града су повећана за 150.000,00 КМ у односу на прошлу годину. Свјесни смо чињенице у каквој су ситуацији сви клубови и спортисти, који од почетка године нису добијали ништа од средстава и урадили смо све у најкраћем могућем року како бисмо помогли нормално функционисање спортских клубова.

Надамо се да ће реакција Градоначелника и Градске управе Града Бијељине овај пут бити правовремена, и да ће фокус бити на коначном стварању услова за нормално функционисање спорта у нашем граду, а не на политичком препуцавању које је узроковало да се на овај приједлог предуго чека. ", изјавили су из Савјета за спорт.