ЛОПАРЕ: ИМЕНОВАНИ НАЧЕЛНИЦИ ОДЈЕЉЕЊА И ДИРЕКТОРИ ЈАВНИХ УСТАНОВА :: Semberija INFO ::

 

ЛОПАРЕ: ИМЕНОВАНИ НАЧЕЛНИЦИ ОДЈЕЉЕЊА И ДИРЕКТОРИ ЈАВНИХ УСТАНОВА


На петој редовној сједници Скупштине општине Лопаре након претходно завршене конкурсне процедуре, поред осталих тачака дневног реда, одборници су изгласали именовања за начелнике одјељења, те директоре јавних установа чији је оснивач општина Лопаре.

За секретара Скупштине општине Лопаре именован је Давор Вићић. За начелника Одјељења за финансије изабрана је Даница Илић, за начелника Одјељења за привреду и друштвене дјелатности изабран је Жељко Керовић.

Начелник Одјељења за просторно уређење и стамбено-комуналне послове је Срђан Лукић, а за в.д. начелника Одјељења за општу управу изабран је Ђорђе Новаковић. Желимир Нешковић именован је за директора ЈЗУ Дом здравља Лопаре, Мирко Стевић за директора Центра за културу и информисање, Дејан Марковић именован је за директора Центра за социјални рад, а Слободан Симикић за директора Туристичке организације општине Лопаре и Даниела Цвијановић за директора ЈУ Дјечији вртић Лопаре.

Усвојени су извјештаји о раду установа и предузећа за 2020. годину и Извјештај о извршењу Буџета општине Лопаре за 2020. годину.