Комунална полиција у акцији :: Semberija INFO ::

 

Комунална полиција у акцији


У Бијељини су почеле активности у оквиру акције “Април -мјесец чистоће”. Овом акцијом припадници Комуналне полиције желе да подигну свијест суграђана о важности заштите животне средине.
 
Иако је ова акција почела још прије неколико дана садњом садница дрвећа у бијељинском насељу Ковиљуше, званично ова акција је започела на једном од путева у близини града гдје су комунални полицајци обиласком терена утврдили да постоји отпад који су немарни грађани Бијељине и околних села бацили у природу.
 
Ратомир Драганић, начелник Одјељења комуналне полиције, је напоменуо и да се број дивљих депонија у граду из године у годину смањује те да је потребно учешће свих структура како би се овај проблем искоријенио, најављујући у наредних петнаест дана и акцију чишћења канала.
 
Драганић је најавио и бројне активности до краја мјесеца, еко-дан, затим чишћење планинарске стазе, а између осталог и учешће у интернет изазову којим би се Бијељина прикључила осталим градовима чишћења околине.
 
Он је на крају искористио прилику да похвали омладину СДС-а која је недавно спровела акцију чишћења, невладине организације као И МЗ Међаши који се ових дана спремају такође да са својим мјештанима покупесмеће са главног пута.

ртвбн