Позив на волонтерску акцију: Посади свој хлад :: Semberija INFO ::

 

Позив на волонтерску акцију: Посади свој хлад


Захваљујући иницијативи која је покренута на друштвеним мрежама и одазивом великог броја наших суграђана, Град Бијељина се придружио акцији ,,Посади свој хлад", коју реализује у сарадњи са Невладином организацијом ,,Зелени развојни центар”.
 
Позивамо вас да заједно са својим породицама и пријатељима засадите свој хлад!
 
Како? Пријава је врло једноставна, довољно је да попуните апликациони образац кликом на линк: https://forms.gle/GgHduN65QZvme47L9, изаберете понуђену локацију и сатницу и већ сте волонтер у озелењавању нашег града.
 
Почетак акције садње бијелог јасена је заказан за 9. април у 12 часова, на локацији ЕКО ДЕП Бијељина, а наставља се на истој локацији 10. априла. Трећи дан садње је заказан за 12. април од 12 часова на локацији Индустријско-пословна зона 2.
 
Саднице су обезбијеђене уз помоћ друштвено- одговорних компанија које желе да озелене мјеста гдје живимо и којима је битно здравље грађана.

На садницама се налазе везице за уписивање датума садње и ко је садио, као и упутство за садњу. Након засађене саднице на предвиђеној локацији можете да добијете још једну садницу и да је засадите у дворишту или другој локацији.
 
Радујемо се заједничком дружењу са циљем креирања здравијег окружења'', поручују организатори.