МЛАДИ СДС ЧИСТИЛИ ОД ОТПАДА ПУТНИ ПОЈАС ОКО ОБИЛАЗНИЦЕ :: Semberija INFO ::

 

МЛАДИ СДС ЧИСТИЛИ ОД ОТПАДА ПУТНИ ПОЈАС ОКО ОБИЛАЗНИЦЕ


Чланови Актива Младих Српске демократске странке данас су организовали акцију чишћења путног појаса с обије стране западног дијела заобилазнице око Бијељине у дужини од око четири километра и тако дали свој допринос акцији „Април – мјесец чистоће“.


 
  • Данас је овдје око осамдесет омладинаца Српске демократске странке и очистићемо од отпада околину једног од најфреквентнијих путних праваца у Семберији. Овдје није ријеч само о чишћењу, него желимо да замолимо наше суграђане и све који пролазе овим путем да се одговорније понашају према својој животној средини и према свом граду. Најлакше је бацити нешто из аута, доста је теже очистити околину од отпада, а најтеже је водити рачуна да се животна средина не прља. Али, од чувања животне средине  највише је користи – поручио је предсједник Актива Младих СДС Бијељина Владимир Љубојевић.
Акцији је присуствовао и предсједник Градског одбора СДС Бијељина Мићо Мићић који је истакао да ова и сличне априлске акције имају за циљ прије свега да анимирају људе да више воле свој град.


 
  • Успјели смо да анимирамо омладинце Српске демократске странке да се прикључе акцији „Април – мјесец чистоће“ и позивам и све остале суграђане без обзира у којој су странци или нису политички опредијељени да узму учешћа у прољетном сређивању Семберије. Не може нико волити мјесто на којем живимо више од нас и зато треба да смо ми најодговорнији према њему – поручио је Мићић.
Омладинци СДС-а су за неколико сати, колико је трајала акција, прикупили десетине врећа отпада који је одвезен на депонију.