БИЈЕЉИНА НАПРЕДУЈЕ КА ПУНОЈ ТРАНСПАРЕНТНОСТИ И ДЕМОКРАТИЗАЦИЈИ :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА НАПРЕДУЈЕ КА ПУНОЈ ТРАНСПАРЕНТНОСТИ И ДЕМОКРАТИЗАЦИЈИ


Мисија ОЕБС-а у Босни и Херцеговини организовала је састанак са представницима Града Бијељина преко апликације „Зум“, чија тема су били ефекти пандемије вирусом Ковид-19, политичка стабилност и планови за развој сарадње у будућности.
 
Састанку су присуствовали шефица Мисије амбасадорка Кетлин Кавалец, шеф канцеларије ОЕБС-а у Тузли Дамир Гњидић, градоначелник Бијељине Љубиша Петровић и шеф Кабинета градоначелника Младен Арсеновић.

- Ми подржавамо напоре градоначелника Петровића да рад Градске управе учини потпуно транспарентним и сматрамо да је омогућавање увида јавности у свакодневне финансијске трансакције Града велики позитиван искорак у том правцу - истакла је амбасадорка Кавалец.
 
Учесници састанка су изразили задовољство досадашњом сарадњом и сталним напретком Града Бијељина у области безбједности, демократизације и равноправности.

- Састанак је инициран на основу више претходних посјета представника канцеларије у Тузли Градској управи. Данас је договорено да и представници Мисије буду наши гости, чим нам епидемиолошки услови дозволе организовање састанка - закључио је градоначелник Петровић.