МИРОСЛАВ МИЛОВАНОВИЋ УПУТИО ОТВОРЕНО ПИСМО ЉУБИШИ ПЕТРОВИЋУ :: Semberija INFO ::

 

МИРОСЛАВ МИЛОВАНОВИЋ УПУТИО ОТВОРЕНО ПИСМО ЉУБИШИ ПЕТРОВИЋУ


У наставку преносимо отворено писмо Мирослава Миловановића, одборника у Скупштини Града, упућено Градоначелнику Бијељине, Љубиши Петровићу.

"Господине Љубиша Петровићу,

од почетка свог мандата већину одборника, па и мене лично, називате криминалцима и лоповима, користећи рјечник непримјерен једном интелектуалцу који обавља функцију Градоначелника.
 
Чинили сте то више пута, на разне начине чак користећи и службени сајт Града Бијељина. Називали сте нас интересним групама које Вама, "поштеном узгајивачу јунади и прасади " не дају да ради.
 
Да не буде забуне, и да не помислите да штитим неког ко је у криминалу. Напротив , немам ништа против да свако одговара за своја недјела, али на начин да се то оптужи, докаже, и пресуди.
 
Али , да лупетате као сеоски чајо, да нас вријеђате, клевећете, да глумите и истражитеља и полицајца и судију, то нећу више да Вам толеришем. Вријеђате ме јер ја нисам криминалац и немам никакве личне афинитете према новцу свих грађана Бијељине, а што Ви упорно покушавате да представите у јавности.
 
Ваше данашње саопштење је прелило чашу пуну клевета и натјерало ме да Вам се обратим на овакав начин и да Вам јавно кажем ста имам.
 
Прије мјесец дана сте се сликали са прасићима и послали у јавност слику скромног и поштеног доктора који је за годину дана зарадио Ауди Q5, тако што је утовио и продао 17 јунади.
 
О томе како сте зарадили, или боље речено од кога сте добили новац којим сте купили поменути ауто ћу Вам у лице рећи на предстојећој сједници Скупштине ако наставите да будете безобразни и ако наставите да износите лажи.
 
Овдје ћу стати, јер сам толико љут да се бојим да ћу почети да личим на Вас у јавним обраћањима, што никако не желим да се деси. Свакако да ћемо наставити 31. марта , за када је заказана сједница Скупштине Града када ћу имати довољно и времена и прилика да Вам у лице кажем још што шта".
 


(Бијељина Данас)