​Пуна подршка Града развоју АД Орао :: Semberija INFO ::

 

​Пуна подршка Града развоју АД Орао


Планови развоја  и пословне идеје које  “Орао" а. д. жели реализовати у наредном периоду, могу значајно допринијети развоју Града Бијељине и побољшању живота у нашој заједници, оцијенио је предсједник Скупштине Града Александар Ђурђевић након обиласка и отвореног разговора са руководиоцима предузећа.



У јединој компанији из области ваздухопловства у Босни и Херцеговини у току су завршни радови на производним процесима који ће допринијети проширењу пословних активности.

,,Наш ,,Орао'' је један од носилаца привреде у Бијељини и стратешки је битан за Град и Републику Српску. Драго ми је да све обавезе завршава квалитетно и на вријеме, посебно што су поједини погони, попут галванско - хемијске заштите не само конкурентни на свјетском ваздухопловном тржишту него имају потенцијал проширења на цивилни програм'', изјавио је Ђурђевић након обиласка овог погона.

Ђурђевић је присуствовао завршној провјери  млазног мотора у модерној испитној станици и упознао се са потенцијалима сарадње ,,Орла'' са намјенском индустријом земаља у окружењу.