У Бијељини синоћ појачане контроле, један локал прекршио одлуку о радном времену :: Semberija INFO ::

 

У Бијељини синоћ појачане контроле, један локал прекршио одлуку о радном времену


У контроли поштовања одлуке о радном времену у 30 локала у Бијељини утврђен је један прекршај, речено је у Градској управи.

Појачану контролу јуче је вршила Комунална полиција, у сарадњи са припадницима Полицијске управе Бијељина, а тимови Комуналне полиције и синоћ су контролисали поштовање ове одлуке.
 
Тим Одјељења за инспекцијске послове јуче је извршио контролу 10 угоститељских и трговачких објеката у граду и није било уочених неправилности.
 
Ове контроле се раде у сарадњи са републичком инспекцијом, како не би било преклапања у раду.
 
Појачан надзор поштовања противепидемиолошких мјера у Бијељини је за сада једини одговор на погоршање епидемиолошког стања и повећан број заражених вирусом корона.
 
На сједници Градској штаба за ванредне ситуације медицински дио штаба је прегласан и није усвојен њихов захтјев за увођење ригорознијих мјера.
 
У протеклој седмици у Бијељини је потврђено 149 нових случајева позитивних на вирус корона, по данима од понедјељка 10, 32, 30, 26, 23 и данас 28.
 
На лијечењу у бијељинским ковид болницама су 62 болесника и више од половине хоспитализованих има тешку клиничку слику, на респираторе је прикључено 12 обољелих, а 36 прима кисеоничку терапију.

Срна / Инфо Бијељина