ГРАДОНАЧЕЛНИК ПЕТРОВИЋ: ЗАДОВОЉАН САМ ШТО АД КОМУНАЛАЦ САМОИНИЦИЈАТИВНО ОБАВЉА СВОЈЕ ПОСЛОВЕ :: Semberija INFO ::

 

ГРАДОНАЧЕЛНИК ПЕТРОВИЋ: ЗАДОВОЉАН САМ ШТО АД КОМУНАЛАЦ САМОИНИЦИЈАТИВНО ОБАВЉА СВОЈЕ ПОСЛОВЕ


Након што сам пажљиво прочитао саопштење Акционарског друштва „Комуналац“, у којем се износе наводни проблеми у нашим односима, морам истаћи да сам веома задовољан чињеницом да ова компанија, како је наведено и у поменутом саопштењу, успјешно и самоиницијативно обавља послове због којих је основана и за које је одговорна, као што је одржавање чистоће Града Бијељина.

Надам се да је моја посјета овом предузећу, која се такође помиње у саопштењу, јасно показала да ће Градска управа детаљно контролисати ефикасност и законитост свих радњи које се предузимају у АД „Комуналцу“, али и свим другим јавним предузећима, те да је тако помогла да тренутно руководство почне да ради много боље него у ранијем периоду, без потребе за било чијим туторством и наређењима.

На крају, морам још једном да нагласим да неизмјерно поштујем запослене у Акционарском друштву „Комуналац“, као и да сам им веома захвалан на њиховом добром раду и квалитетном пружању услуга свим корисницима. Руководство ове компаније молим за разумијевање јер Градска управа од почетка ове године функционише на један нови и одговорнији начин, који изискује већу пажњу приликом располагања народним новцем и утврђивања законитости одлука које доносимо, што ће можда изазвати нестрпљење код оних који на то нису раније навикли.

Такође, желим да вас обавијестим да ће се Скупштина акционара и Надзорни одбор АД „Комуналац“ ускоро састати и рјешавати све евентуалне проблеме, у саставу који ће боље осликавати нови начин рада Градске управе и предузећа у њеној надлежности.