ВОЗАЧИ ПАЗИТЕ, ОД ПОНЕДЈЕЉКА ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА :: Semberija INFO ::

 

ВОЗАЧИ ПАЗИТЕ, ОД ПОНЕДЈЕЉКА ПОЈАЧАНА КОНТРОЛА


У циљу превенције саобраћајних незгода Полицијска управа Бијељина од понедјељка,  8. марта, до 14. марта проводи регионалну акцију појачане контроле саобраћаја усмјерену на контролу возача под дејством алкохола, опијата и психоативних супстанци, контролу возача ,,двоточкаша'' и контролу кориштења елемената пасивне безбједности.
 
Акција, усмерена на контролу возача под дејством алкохола, опијата и психоативних лијекова провешће се у периоду од 11. до 14. марта, док ће се активности на контроли  возача ,,двоточкаша'' и кориштења елемената пасивне безбједности (безбједносни појас и сигурниосне сједалице) проводити  у периоду од 8. до 14. марта.
 
На подручју Полицијске управе Бијељина у прва два мјесеца текуће године евидентиране су двије саобраћајне незгоде у којима су два лица смртно страдала, осам лица је задобило теже тјелесне повреде, док је 21 лице задобило лакше тјелесне повреде,'' наведено је из Полицијске управе Бијељина и упућен апел на све учеснике у саобраћају да поштују законске прописе из области безбједности саобраћаја, као и да не учествују  у саобраћају под дејством алкохола.