САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ КЛУБА ОДБОРНИКА СНСД БИЈЕЉИНА :: Semberija INFO ::

 

САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ КЛУБА ОДБОРНИКА СНСД БИЈЕЉИНА


Градоначелник Љубиша Петровић умјесто да ради у интересу грађана који су га изабрали на позицију Градоначелника, својим изјавама наставља да дезинформише грађане Бијељине.

Тачно је да су са дневног реда скинуте тачке које су се тицале комуналне инфраструктуре.

Разлог за скидање тих тачака је чињеница да сви планирани радови морају да прате одговарајуће позиције у Буџету Града Бијељина којег немамо, а немамо га јер је управо Љубиша Петровић са дневног реда скинуо тачку Буџет за 2021. годину и на тај начин угрозио реализацију инвестиција.

Упозоравамо Петровића да по хитном поступку у Скупштинску процедуру врати Приједлог Буџета за 2021. годину и на тај начин спријечи блокаду свих инвестиција у Бијељини.

Одборници СНСД као и одборници Коалиције „Договор за Бијељину“ неће подржавати блокаде и никада неће бити фактор који зауставља инвестиције.

Крајње је вријеме да Градоначелник Петровић прихвати чињеницу да је Коалиција „ Договор за Бијељину“ добила велику подршку народа Семберије да кроз Одлуке Скупштине града у дјело спроведе све оно што од нас очекују грађани коју су нам дали повјерење.

Још једном позивамо Градоначелника да се уозбиљи, прекине са ширењем дезинформација, прекине са увредама према политичким неистомишљеницима, прихвати реалност и одблокира функционисање Бијељине.