ЛОПАРЕ: ПРИПРЕМЕ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ РИТАМ ЕВРОПЕ :: Semberija INFO ::

 

ЛОПАРЕ: ПРИПРЕМЕ ЗА ТАКМИЧЕЊЕ РИТАМ ЕВРОПЕ


У кабинету начелника општине Лопаре одржан је редовни састанак са делегацијом Ритма Европе, о предстојећим припремама за такмичење.

Директор програма „Ритам Европе“, Игор Карадаревић, изјавио је да је четврти по реду састанак у Лопарама, као граду домаћину такмичења, протекао у одличној атмосфери. Он је додао да је општина Лопаре прави примјер како треба да функционише једна локална заједница која је у правом смислу систем грађана. Карадаревић се посебно захвалио начелнику општине Лопаре Ради Савићу, истакавши да се он несебично заузео да што више дјеце из Републике Српске дође у Лопаре које ће у септембру 2021. године, у телевизијском финалу на РТРС-у, бити културни центар Републике Српске.



- Желимо да окупимо што више младих из Републике Српске на овом такмичењу, којем ћемо ове године ми бити домаћини“, рекао је начелник општине Радо Савић. Он је посебно нагласио да ће Ритам Европе допринијети учвршћивању веза између Репубике Српске и Србије, у којима ће главни актери бити млади и талентовани људи.