Скупштина Града Бијељина: Усвојен Извјештај о раду градоначелника :: Semberija INFO ::

 

Скупштина Града Бијељина: Усвојен Извјештај о раду градоначелника


Одборници скупштинске већине Града Бијељина, усвојили су данас Извјештај о раду градоначелника и Градске управе за 2018. годину, а градоначелник Мићо Мићић је након излагања пред одборницима рекао да је „урађено много по питању развоја Бијељине, али да се увијек може урадити и више“.

-Настојаћу да заједно са вама наставим рад на унапређењу Града Бијељина, да реализујемо започете, али и почнемо нове пројекте, који ће бити на добробит свих грађана“, рекао је Мићић. Одборници су усвојили и Приједлог одлуке о усвајању регулационог плана „Центар града“, Приједлог одлуке о висини накнаде за трошкове уређења градског грађевинског земљишта, Приједлог програма коришћења средстава прикупљених од накнада по основу продаје шумских дрвних сортимената у 2019. години, као и коришћења средстава прикупљених по основу промјене намјене пољопривредног земљишта у непољопривредне сврхе и прикупљене закупнине за пољопривредно земљиште у својини Републике у 2019. години. Предсједник Скупштине Славиша Марковић је истакао да је задовољан ефикасним радом скупштине, додавши да су анализиране и усвојене 21 тачка дневног реда за непуна три сата рада.

-Одборници су, између осталог, усвојили и Одлуку о куповини земље за изградњу Ватрогасног дома, годишњи Извјештаји о раду Јавне установе „Музеј Семберије“, Народне библиотеке „Филип Вишњић“, те Аграрног фонда, Информацију о раду мјесних заједница и о стању и коришћењу објеката мјесних заједница на подручју Града, рекао је Марковић и најавио да је наредно засједање Скупштине планирано за крај априла.

Семберија инфо/О.Стјепановић