ПРОНАЂЕНИ МАРИХУАНА И ПИШТОЉ :: Semberija INFO ::

 

ПРОНАЂЕНИ МАРИХУАНА И ПИШТОЉ


Полицијски службеници Полицијске управе Бијељина на основу наредби Основног суда у Бијељини, а у циљу проналаска предмета који се односе на кривична дјела из области злоупотребе опојних дрога извршили су претресање просторија и возила које користе лица М.Т. из Тузле и Н.С. из Бијељине.
 
Приликом претресања пронађено је и привремено одузето око 354 грама зелене биљне материје која својим изгледом асоцира на опону дрогу марихуану, дигитална вага, те пиштољ са припадајућим оквиром и муницијом
 
Полицијски службеници лишили су слободе лица М.Т. и Н.С. О свему је обавијештен поступајући тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини. У току је рад на документовању кривичних  дјела ,,Неовлаштена производња и промет опојних дрога'' и ,,Недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја''.
 
Наведене активности су резултат континуираних мјера и радњи које полицијски службеници Полицијске управе Бијељина преузимају у циљу спречавања и сузбијања кривичних дјела из области злоупотребе опојних дрога,'' потврдили су из полиције.