Милан Тодоровић предсједник Организације младих ДНС-а :: Semberija INFO ::

 

Милан Тодоровић предсједник Организације младих ДНС-а


фото: Инфо Бијељина
Милан Тодоровић изабран је данас за предсједника Организације младих Демократског народног савеза (ДНС) Бијељина.

На Изборној скупштини изабран је и Градски одбор младих ДНС-а од 25 чланова.
 
Тодоровић је рекао да ће настојати да млади буду један од носилаца политичких активности ДНС-а у Бијељини. "Настојаћемо да изађемо у сусрет свим нашим суграђанима, те да у складу са могућностима ријешимо све проблеме које имају", рекао је Тодоровић новинарима.
 
Он је апеловао на младе да се укључе у политичко дјеловање јер се, како сматра, само тако могу "ухватити у коштац" са многобројним проблемима и да их заједнички рјешавају.
 
"Омладина је највећи и најснажнији ресурс који има Република Српска и зато ће наш приоритет у раду бити да млади остану у Српској", рекао је Тодоровић.
 
Предсједник Повјереништва ДНС-а Бијељина Дико Цвјетиновић рекао је новинарима да ће Организација младих имати пуну подршку у раду од Градског одбора Бијељина и Предсједништва странке.
 
"ДНС је и преопознатљив по томе да је увијек давао шансу, подршку и прилику младима", рекао је Цвјетиновић.
 
Цвјетиновић, који је и предсједник Регионалног одбора ДНС-а Бијељина и члан Предсједништва странке на нивоу Републике Српске, да су у току унутарстраначки избори и да је данашња Изборна скупштина Организације младих показала да ће, и поред одређених проблема, ДНС и даље постојати те бити јачи и бројнији.

Инфо Бијељина