НАГРАЂЕНИ АУТОРИ НАЈЉЕПШИХ ФОТОГРАФИЈА СЕМБЕРИЈЕ :: Semberija INFO ::

 

НАГРАЂЕНИ АУТОРИ НАЈЉЕПШИХ ФОТОГРАФИЈА СЕМБЕРИЈЕ


Побједник конкурса за најљепшу фотографију Семберије је Божидар Милошевић за фотографију под називом "Крст манастира Свети Василије Острошки" и њему припада награда од 500 КМ, објављено је у "Службеном гласнику" града.
 
Другонаграђени је Марко Мастило за фотографију "Семберска равница у врелим љетним данима", износ награде је 300 КМ, а трећенаграђени је Бојан Петричевић за фотографију под називом "Лас Бијељинас", која је награђена са 200 КМ.
 
У категорији "Пољопривреда у Семберији" за најљепшу је изабрана фотографија Бојана Бобића под називом "Лук", која је награђена са 250 КМ.
 
За најљепшу фотографију у категорија "Спорт у Семберији" прво мјесто дијеле Срђан Сушић, за фотографију под називом "НО ЛИМИТС-мали фудбалери" и Божидар Милошевић, за фотографију "Финиш", који ће бити награђени са по 125 КМ.
 
Средства за награде обезбиједила је Градска управа Бијељина, која је и организовала избор за најљепше фотографије из Семебрије.
 
У конкурсу је наведено да ће награђене фотографије прећи у власништво организатора, који задржава право да их користи на примјерен начин у штампаним и електронским материјалима за потребе промоције града Бијељина, уз обавезно навођење имена аутора, без плаћања накнаде аутору.

Izvor: Srna