Коалиција „Договор за Бијељину“: Разговор са градоначелником да, али на нивоу Коалиције :: Semberija INFO ::

 

Коалиција „Договор за Бијељину“: Разговор са градоначелником да, али на нивоу Коалиције


Представници Коалиције „Договор за Бијељину“, током јучерашњег дана, 4. јануара, добили су појединачне позиве од градоначелника Љубише Петровића да разговарају о будућем дјеловању у Градској скупштини. На састанку чланова Коалиције, истог дана, а након пријема позиваа, одлучено је да сви званични разговори, о било којој теми, могу да се одржавају искључиво на нивоу Коалиције, а никако појединачно“; рекао је представник Коалиције, Мирослав Миловановић.

-Нема разговора иза затворених врата ни у четири ока“, категоричан је Миловановић и додао да су јутрос, 5. јануара и званично, писаним путем и путем протокола Градске управе, обавијестили градоначелника Петровића о ставу чланова Коалиције.

-У допису смо навели да поздрављамо његов позив, али и да не одступамо од свог  принципа, а то је да се разговор градоначелника обави у присуству свих чланова Коалиције“; рекао је Миловановић и нагласио да у интересу грађана желе да разговарају, као и да се настави са реализацијом свих започетих инвестиција.

-Инсистирамо на међусобном уважавању и поштовању и сви морамо бити свјесни политичке реалности у Бијељини. Коалиција „Договор за Бијељину“ није спремна да функционише на принципу уцјена, а с обзиром да је градоначелник све вријеме говорио и говори да је градоначелник свих грађана, очекујемо да уважи став 23 одборника Коалиције“, рекаоје Миловановић. Он је додао да у наредним данима очекује позив за разговор, али искључиво на нивоу Коалиције.

Semberija info