ПОДИЈЕЉЕНЕ БОЖИЋНЕ ПЕЧЕНИЦЕ ЗА 200 СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ ПОРОДИЦА :: Semberija INFO ::

 

ПОДИЈЕЉЕНЕ БОЖИЋНЕ ПЕЧЕНИЦЕ ЗА 200 СОЦИЈАЛНО УГРОЖЕНИХ ПОРОДИЦА


Градска борачка организација Бијељина, уз подршку Градоначелника Града Бијељина господина Љубише Петровића, и ове године, као и претходних година, подијелила је данас 200 печеница и 100 врећа брашна социјално угроженим породицама из борачке популације.

Предсједник ове организације, Миодраг Стевановић, захвалио се Градској управи Бијељина и домаћим привредницима, од којих је као највеће донаторе издвојио компанију "ЗП комерц" која је поклонила 200 печеница и Млин "Павловић" који је поклонио 100 врећа брашна.

„У Бијељини живи 30.000 демобилисаних бораца и већина није у могућности да себи приушти печеницу. Подјела помоћи уочи Божића је традиција којом се празници уљепшавају и социјално угроженима, у граду у којем живи 30.000 демобилисаних бораца Војске Републике Српске. И даље ћемо се трудити да помогнемо најугроженијима колико је то у нашој могућности“, рекао је Стевановић.

Уочи најрадоснијег хришћанског празника Божића помоћ за 118 социјално угрожених породица из борачке категорије становништва обезбиједило је и Удружење ветерана Гарде "Пантери" које је подијелило 58 печеница и по 100 марака за куповину печенице за 60 корисника.

Semberija info