Извршна агенција за мала и средња предузећа (ЕАСМЕ) - Јавни позив за пројекте дигитализације и иновација у туризму :: Semberija INFO ::

 

Извршна агенција за мала и средња предузећа (ЕАСМЕ) - Јавни позив за пројекте дигитализације и иновација у туризму


Извршна агенција за мала и средња предузећа (ЕАСМЕ) објавила је позив за подношење приједлога пројеката за подршку дигитализацији и иновацијама у сектору туризма који се финансира из Програма ЕУ ЦОСМЕ 2014-2020.

Општи циљ позива је подршка примјени дигитализације и иновација у малим и средњим предузећима (МСП), која се баве туризмом кроз транснационалну сарадњу и изградњу капацитета.  

Специфични циљ позива је развити и успоставити транснационалне и међусекторске шеме подршке за изградњу капацитета за дигиталну трансформацију, иновације и рјешења “паметног” туризма у малим и средњим предузећима у области туризма. 

На позив се могу пријавити јавне институције, приватни субјекти (МСП), непрофитне организације, невладине организације, међународне организације, институције за образовање и обуку, организације за пословну подршку итд. 

Укупан буџет износи 8.000.000 евра. 

Рок за достављање приједлога пројеката је 11. фебруар 2021. године до 17:00 сати.  

Више информација на:
https://ec.europa.eu/easme/en/section/cosme/cos-tourinn-2020-3-04-innovation-uptake-and-digitalisation-tourism-sector

Молимо Вас да јасно и детаљно проучите смјернице и услове Јавног позива, јер је то једини валидни извор информација. Одсјек за ЛЕР и ЕИ само прослеђује информације, али није одговоран за измјене које донатор може да направи.

Одсјек за локални економски развој и европске интеграције
Градска управа Града Бијељина