ДЕДА МРАЗ У ФК РАДНИК :: Semberija INFO ::

 

ДЕДА МРАЗ У ФК РАДНИК


Фудбалски клуб Радник, поводом дочека Нове 2021. године организовао је подјелу новогодишњих пакетића малишанима својих фудбалера, чланова радне заједнице, као и пријатеља клуба.
 
Уз придржавање мјера, које су прописале здравствене власти, десетине малишана имало је прилику да уживају у представи позориштанцета "Маслачак", које је забавило најмлађе чланове"плаве фамилије", непосредно прије изласка на бину Деда Мраза.
 
Како је истакао шеф Маркетинг службе ФК "Радник", Васко Тодић, овим гестом клуб је желио да допринесе празничној атмосфери међу најмлађима, али и да узврати дио љубави својој највјернијој публици.
 
"Као друштвено одговорна организација, Фудбалски клуб Радник жели да и у овом тешком тренутку, како за сам клуб, тако и за цијело човјечанство, једним скромним гестом, промовише заједништво као једну од основних људских вриједности. Велику захвалност дугујемо нашим пријатељима из Компаније "Бистрик" и позориштанцета "Маслачак" који су се са нама ујединили у тој мисији. Ми такође имамо потребу да будемо у сталном контакту са својим присталицама, посебно оним најмлађим, јер ће будућност и Радника и нашег града зависити управо од њих", истакао је Тодић.
 

Иначе , акција додјеле новогодишњих пакетића, наставак је шире кампање Маркетинг службе ФК "Радник", која за циљ има подизање свијести о значају овог клуба широј друштвеној заједници, као промоцију његових седамдесетпетогодишњих вриједности.