ПОВОДОМ НОВЕ ГОДИНЕ, ГРАДОНАЧЕЛНИК БИЈЕЉИНЕ ЉУБИША ПЕТРОВИЋ ГРАЂАНИМА ГРАДА БИЈЕЉИНА УПУТИО ЈЕ ПРАЗНИЧНУ ЧЕСТИТКУ У КОЈОЈ СЕ ИСТИЧЕ: :: Semberija INFO ::

 

ПОВОДОМ НОВЕ ГОДИНЕ, ГРАДОНАЧЕЛНИК БИЈЕЉИНЕ ЉУБИША ПЕТРОВИЋ ГРАЂАНИМА ГРАДА БИЈЕЉИНА УПУТИО ЈЕ ПРАЗНИЧНУ ЧЕСТИТКУ У КОЈОЈ СЕ ИСТИЧЕ:


Драги суграђани и пријатељи,

На прагу смо нове 2021. године, која нас уводи у трећу деценију 21. вијека и за коју се надам да ће нам свима донијети више среће, слоге и љубави, као и сваког добра и напретка за наш народ, нашу Бијељину и Семберију, а такође и све наше породице и појединце.

Иза нас је година потешкоћа и изазова, али увјерен сам да ће нам недаће и губици кроз које пролазимо послужити као добре поуке како да у наредној години и новој деценији радимо вриједније и боље, као и да будемо бољи људи. У тешким околностима и пред великим искушењима нашег временаљуди Бијељине и Семберије су доказали да нас нису напустиле наше непролазне вриједности: хуманост, солидарност, поштење, достојанство, одговорност и љубав према ближњима и суграђанима. Стога су оправдане наше наде и очекивања да, уколико се сложно потрудимо, Бијељина и њени грађани улазе у бољу годину и срећније доба.

Желим вам мир, добро здравље, срећу и успјех на свим пољима, да у новој години његујете и развијате пријатељства, узајамну љубав и поштовање и снажну вољу за личним и општим бољитком.

Уз жеље да вас служи добро здравље, молим вас да празник Нове године и дане који слиједе проведете потпуно се придржавајући важећих епидемиолошких мјера и да будете одговорни према свом и здрављу других људи, као и да празнике проведете у кругу својих породица, у хармонији и благостању.

Свако добро и срећна Нова година!