Бијељина: Малољетник ножем нанио тешке тјелесне повреде 17-годишњој дјевојци :: Semberija INFO ::

 

Бијељина: Малољетник ножем нанио тешке тјелесне повреде 17-годишњој дјевојци


Малољетна А. М. (17.) из Бијељине задобила је тешке тјелесне повреде на грудном кошу када ју је у ноћи с петка на суботу, два сата иза поноћи, ножем напао, такођер, малољетни А. Х. (17) из Бијељине. Полиција је извршила увиђај и након комплетирања предмета, извјештај ће бити предат надлежном тужилаштву, саопћио је дежурни оперативни у Полицијској управи Бијељина, истакавши да је полиција добила дојаву у 2.25 сати, у суботу рано ујутро.

Дежурни тужилац, који је упознат с детаљима овог кривичног дјела, казао је да је дјевојка у почетку негирала да ју је наведени А. Х. убо ножем, да би послије изјавила да су некада били у вези.

- На лицу мјеста пронађен је нож, који је младић одбацио с мјеста на коме је лежала повријеђена дјевојка. А. М. је медицински збринута и није у животној опасности. Провест ћемо истрагу и испитати све наводе и чињенице - изјавио је дежурни тужилац.

На мјесту гдје је дјевојка нападнута, у насељу Лединци, код кружног тока, прекопута пиззерије „Мондо“, јутрос смо у непосредној близини затекли два полицијска возила.

Таксиста који се у том тренутку затекао у непосредној близини каже да је његов колега, таксиста, у раним јутарњим сатима видио полицију, која је вршила увиђај, а видио је и повријеђену дјевојку, која је била покривена неким ћебетом, прије него што је дошла екипа Хитне помоћи.

У пиззерији „Мондо“ кажу да је младић дјевојку напао ножем код киоска, непосредно уз кружни ток. Радник пиззерије каже да је дјевојка лежала између дрвета и великог рекламног паноа. Он претпоставља да је у питању љубомора, као окидач који је довео до инцидента.

- Полиција је брзо ухватила нападача, јер су полицијски службеници били у близини. Видите и сами шта нам се све дешава. Дјеца, социјално незрела, потежу ножеве и тако исказују своју потиснуту љубомору и наводне емоције. Да није жалосно, било би смијешно - каже овај саговорник, који се није желио представљати.
У оближњој продавници кажу да су рано ујутро видјели жуту траку и бројчане ознаке, у вријеме док је полиција вршила увиђај.

аваз.ба
​фото: Љ. Љубојевић