ГО СП БИЈЕЉИНА: ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА :: Semberija INFO ::

 

ГО СП БИЈЕЉИНА: ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА


Актив жена Градског одбора Социјалистичке партије организује поводом 20. децембра, Свјетског дана људске солидарности, традиционалну хуманитарну акцију под називом „Базар без пара“, истичући да је солидарност један од основних принципа на којима се темељи Социјалистичка партија.

- Акција, коју организујемо већ шесту годину, траје три дана (21. 22. и 23 децембар), од 10 до 14 часова, а у том периоду грађани којима је то потребно, могу доћи у просторије партије да преузму одјећу, обућу, као и кућне потребштине“, каже предсједница Актива жена СП Бијељина Данијела Лакић и наглашава да је евидентна успјешност акције, анализирајући претходне године.



- Задовољни смо што су наше акције успјешне, али, то, нажалост, говори да наши грађани тешко живе“, истакла је Лакићева и подсјетила да је прошле године по гардеробу и остале потребштине дошло око 70 грађана. Она је додала да, уколико се све што је прикупљено током акције не подијели током планирана три дана, да ће направити пакете и подијелити угроженим породицама.

​Семберија инфо - Фото: Б. Милошевић