ОК РАДНИК ОДРЖАО РЕДОВНУ ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈУ :: Semberija INFO ::

 

ОК РАДНИК ОДРЖАО РЕДОВНУ ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈУ


Одбојкашки клуб "Радник" из Бијељине је одржао редовну прес конференцију на којој је управа клуба представила резултате рада у нетом завршеној полусезони свих категорија бијељинских одбојкаша. 

Најпознатије лице ОК "Радник", тренер Владимир Милићевић је изразио задовољство постигнутим резултатима првог, сениорског тима ОК "Радник" који је у девет мечева полусезоне забиљежио исто толико побједа.

-Окосницу ОК "Радник" чине момци из нашег града, што смо постигли улагањем много пажње, труда и рада у нашој школи одбојке и промоцији младих одбојкаша који у њој брусе свој таленат. Наш примарни циљ до краја ове сезоне је повратак у Премијер лигу БиХ. Велику помоћ на том путу ће нам пружити искусни интернационалац, Анђелко Ћук, који је велико појачање за ОК "Радник", истакао је Милићевић.

Да се у ОК "Радник" озбиљно ради са свим узрастима свједочи и резултат млађих категорија овог клуба. Наиме, пионири, кадети и јуниори ОК "Радник" су завршили протеклу сезону као вицешампиони омладинских лига РС у којима су наступали.
 
Предсједник Управног одбора ОК "Радник", Дарко Манојловић је истакао да је ОК "Радник" оствареним резултатима и добро организованим радом у клубу показао да му је мјесто у Премијер лиги БиХ.

-У наредном периоду ћемо потписати споразум о сарадњи са ОК "Војводина" путем којег ћемо примарно обезбиједити трансфер стручног знања новосадских тренера у наш одбојкашки клуб. Овај споразум са одбојкашким великаном ће отворити небројене могућности развоја одбојке у Бијељини", нагласио је Манојловић.
 
Семберија инфо