ПОЗОРИШТАНЦЕ МАСЛАЧАК УВОДИ МАЛИШАНЕ У НОВОГОДИШЊУ МАГИЈУ :: Semberija INFO ::

 

ПОЗОРИШТАНЦЕ МАСЛАЧАК УВОДИ МАЛИШАНЕ У НОВОГОДИШЊУ МАГИЈУ


Приближавају се новогодишњи празници, али ове године  пандемија корона вируса зауставила је празничну еуфорију. Нема празничне атмосфере на коју смо навикли, али зато су у Позориштанцу Маслачак чврсто одлучили да учине све како би бијељински малишани осјетили новогодишњу магију.

 
У складу с прописаним мјерама заштите од ширења корона вируса, осмислили су извођење новогодишњег репертоара, те позивају суграђане да резервишу на вријеме своје улазнице за представе, пакетиће или фотографисањем са Деда Мразом.

 
На Малој сцени, која се налази  у Рачанској улици на броју 95 а, глумци Позориштанца Маслачак извешће представу ,,Деда Мраз и патуљци“. То је заправо један симпатичан скеч о два патуљка и Деда Мразу који се одвија у интеракцији са дјецом, а по завршетку представе дјеца ће добити пакетиће и фотографисаће се са Деда Мразом.
 
Ову новогодишњу магију малишани могу доживјети у суботу, 26. децембра и у недељу, 27. децембра, а термини одржавања представе су 12, 16 и 18 часова. Број телефона Мале сцене на који се могу добити све потребне информације и извршити резервација улазница  је о65 484- 700.
 
Они који се одлуче за представе ,,Патролне шапе“, ,,Мики и Мини“ и ,,Чаробни орман“, новогодишњу магију ће осјетити на Великој сцени у Центру за културу, а резервација улазница је на телефон број 055 204-202.
 
На Великој сцени ће у суботу, 26. децембра, са почетком у 12 часова, малишани моћи да погледају омиљене им ,,Патролне шапе“, док су у недељу, 27. децембра, на репертоару двије представе: ,,Мики и Мини“ у 12 часова, а ,,Чаробни орман“ у 18 часова.

Semberija info