МАРКО ВЛАЧИЋ ОДБОРНИК УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ: ОПРАВДАЋУ ПОВЈЕРЕЊЕ ГРАЂАНА :: Semberija INFO ::

 

МАРКО ВЛАЧИЋ ОДБОРНИК УЈЕДИЊЕНЕ СРПСКЕ: ОПРАВДАЋУ ПОВЈЕРЕЊЕ ГРАЂАНА


До прије двије године није био члан ни једне политичке партије, а потом је постао члан Уједињене Српске. Био је кандидат за одборника за овогодишње локалне изборе и са освојених 685 гласова, интересе грађана заступаће у Скупштини града Бијељина.

-Поносан сам што смо као млада екипа задобили повјерење наших суграђана и ово је једна од прилика да се захвалим на указаном повјерењу. Иако смо млада екипа, то не значи да нисмо одговорни и озбиљни. Напротив. Све што радимо, то чинимо озбиљно и одговорно, а то су показали и резултати локалних избора. Морам истаћи да прије нисам био политички ангажован и да сам се предсједником ГО УС Миланом Трнинићем ангажовао да на политичком небу у Бијељини, направимо једну нову и младу политичку. Тимским радом свих нас, успјели смо, а резултат су два одборничка мандата. Као одборник Уједињене Српске трудићу се да оправдам повјерење бирача и да предано радим на добробит грађана и Града Бијељине“, рекао је Влачић. Он је нагласио да Уједињена Српска има искрену жељу да допринесе бољем животу грађана, да млади остају у свом граду и Републици Српској.

-Озбиљно ћемо се посветити даљем раду и даћемо максималан допринос за развој града и стварање услова за квалитетан живот свих грађана“, поручио је Влачић.

Semberija info