ШАРОВИЋ: ПОМОЋИ МЕДИЦИНАРИМА ЈЕР СТАЊЕ ПРИЈЕТИ ДА ПОСТАНЕ ХАОТИЧНО :: Semberija INFO ::

 

ШАРОВИЋ: ПОМОЋИ МЕДИЦИНАРИМА ЈЕР СТАЊЕ ПРИЈЕТИ ДА ПОСТАНЕ ХАОТИЧНО


Хвала свима који се придржавају мјера у вези са епидемијом корона вируса. Подршка здравственим радницима у цијелој Републици Српској а порука властима, помозите здравственим радницима, све резерве употријебити за помоћ нашим медицинарима јер стање  пријети да буде хаотично – нагласио је данас Мирко Шаровић, предсједник СДС приликом посјете општини Лопаре гдје је пружио подршку Ради Савићу, актуелном начелнику општини у трци за обнову мандата.
 
Шаровић и Савић посјетили су фирму Термал која је један од најуспјешних привредних субјеката у Лопарама и нагласили да је спој домаћинског управљања општином и  појачане привредне активности гарант останка становништва у Републици Српској.
 
„Компанија Термал је добар примјер успјешног бизниса у општини Лопаре и овдје сам да подржим досадашњег и будућег начелника општине Лопаре Раду Савића. Ради се о успјешном начелнику који својим радом доприноси развоју општине Лопаре“ – истакао је Шаровић.
 
Актуелни начелник Лопара и кандидат за реизбор  на ову позицију Радо Савић нагласио је да  је привреда основ опстанка Републике Српске па тако и било које општине.
 
„Ми смо у протекле четири године у сарадњи са привредницима са подручја наше општине искреирали око 400 радних мјеста у реалном сектору. Циљ нам је да у следећем мандату наставимо у истом правцу јер како  би јачали и здравствени и ообразовни систем потребно је да стварамо нова радна мјеста“ – истакао је Савић.
 
Он је казао да је компанија Термал, која је потекла из Лопара, примјер успјешног пословања једног привредног субјекта.
 
„Компанија Термал која послује у Лопарама је добар примјер како се сарадњом локалне власти и привредника један фирма може претворити у гигант који обезбјеђује егзистеницију за 80 породица у Лопарама“ – закључио је Савић.

Семберија инфо