Градска борачка организација Бијељина: Конкурс за најбоље ликовне и литерарне радове :: Semberija INFO ::

 

Градска борачка организација Бијељина: Конкурс за најбоље ликовне и литерарне радове


Градска борачка организација, расписала је Конкурс за избор најбољих литерарних и ликовних радова ученика основних школа Града Бијељина и регије, од шестог до деветог разреда, на тему „Републико Српска, у срцу те носим, тобом се поносим“. Конкурс је наградног карактера, а награде ће се додијелити ауторима најбољих литерарних и ликовних радова.

Препорука је да школа, односно наставник Српског језика, одабере и у једној коверти, достави Градској борачкој организацији три најуспјешнија литерарна рада, те да на полеђини сваког рада залијепи пријавни лист. Када су у питању ликовни радови, шаљу се најбоља ликовна остварења настала у току школске 2019/2020. године. Радове шаље школа, односно, наставник ликовне умјетности, а то подразумијева колекцију од 20 радова. Такође, на полеђини сваког рада, лијепе попуњен пријавни лист.

Сви радови се шаљу на адресу: Градска борачка организација Бијељина, Улица Галац 17. Додатне информације можете добити на број телефона: 065-849-931, или на мејл: [email protected] Рок за достављање радова је 18. јануар 2021. године до 12 часова.