РИТАМ ЕВРОПЕ 2021.ГОДИНЕ У ЛОПАРАМА :: Semberija INFO ::

 

РИТАМ ЕВРОПЕ 2021.ГОДИНЕ У ЛОПАРАМА


Побједа Марије Томић из Лопара на дечијем музичком такмичењу “Ритам Европе” довела је ово престижно такмичење у општину Лопаре. Начелник општине Лопаре Радо Савић и извршни директор “Ритма Европе” Давид Макевић  потписали су уговор који се односи на организациона питања и реализацују овог спектакла.
 
„Општина Лопаре је учествовала на првом фестивалу Ритам Европе и наша представница Марија Томић је успјела побиједити  тако да је она сигурно личност године у Лопарама“, рекао  је новинарима Радо Савић, начелник општине Лопаре.
 
Он је истакао да ће идуће  године млади таленти из других средина долазити у Лопаре на припреме и, ако епидемиолошка ситуација буде повољна, у Лопарама ће се одржати и финално такмичење.
 
„Општина Лопаре са својом представницом је дошла до побједе у овом телевизијском такмичењу, који је у претходној сезони окупио 14 градова и општина“, истакао је Давид Макевић, директор Ритма Европе.
 
Макевић је рекао да је то показатељ да  мање локалне самоуправе имају могућност да доведу један национални пројекат у своје средине и да на тај начин подстакну младе таленте на знање и стицање нових вјештина.

Semberija info