Почела изградња куће за породицу Вујић :: Semberija INFO ::

 

Почела изградња куће за породицу Вујић


Након недавне посјете градоначелника и предсједника СДС Семберија Миће Мићића социјално угроженој шесточланој породици Вујић из Доњег Црњелова, у њиховом дворишту започета је изградња нове куће. 
 
Милан Вујић и његова супруга Нада имају троје дјеце, а стару кућу са двије просторије, са њима тренутно дијели и Миланова мајка. 
 
- Нас шесторо живи у кућици површине 21 метар квадратни, а мајка се тешко креће и потребна јој је свакодневна помоћ. Изградња нове куће је нешто велико за све нас јер са тренутним примањима никада не бисмо могли да се одлучимо на такав корак. Нико од нас није запослен, моја жена је ћерка погинулог борца, мало се бавимо пољопривредом, идемо у надницу, сналазимо се. Драго нам је да ће у новој кући дјеца имати своју собу, а добићемо и купатило – истакао је Вујић. 
 
Кандидат СДС Семберија за одборника и шеф градског Одсјека за управно-правне послове и социјалну заштиту корисника Жељка Грујичић каже да је Одјељење за борачко-инвалидску и цивилну заштиту изашло на терен, посјетило Наду Вујић, и убрзо добило одобрење од градоначелника за почетак изградње нове куће. 
 
- За Наду и њену породицу смо чули посредством других људи и одмах смо изашли на терен и увјерили се у њихов тежак положај. Мислимо да ће синергија власти на локалном и републичком нивоу значити и већу помоћ за сличне категорије становништва – поручила је Грујичићева.

Semberija info