БИЈЕЉИНА - Саопштење из Кабинета Градоначелника: Јефтина пропаганда Телевизије БН :: Semberija INFO ::

 

БИЈЕЉИНА - Саопштење из Кабинета Градоначелника: Јефтина пропаганда Телевизије БН


Како се ближи датум избора, јефтина пропаганда Телевизије „БН“ постаје све јаднија и све чешћи су покушаји дискредитације свега што Градска управа ради у циљу сузбијања епидемије вируса корона, али и свих активности локалне власти.



Најновија лажна вијест коју је ТВ „БН“ пласирала је да Градска управа намјерава да у нови објекат на Градском гробљу у Бијељини смјести ковид-болницу, при чему је, чак, објављена фотографија објекта на гробљу у Батковићу. Накнадно је са интернет-странице ТВ „БН“ уклоњена та фотографија, па постављена фотографија објекта на Градском гробљу и то у фази док није био завршен.



Могућност да ковид-болница буде у објекту на гробљу никад није долазила у обзир и таква безочна лаж само показује нервозу телевизије која се, нажалост, претворила у најјефтинији манипулаторски медиј, којем су лажи и простаклуци постали заштитни знак, а псовке у програму уобичајене.

Умјесто у објекат на гробљу, како је објавила ТВ „БН“, поред ковид-болница у Бијељини, грађани обољели од ове болести биће смјештани у Бању Дворови.

Градска управа Града Бијељина је отворена за сарадњу са свим медијима, без обзира на политичко опредјељење, али неће дозволити никоме, па ни екипама Телевизије „БН“, да се у просторијама Градске управе понашају дрско и бахато, кршећи основна правила понашања и ометајући рад органа Градске управе.

Сигурни смо и да ће грађани Семберије препознати шта је циљ оваквог понашања и да неће насјести на лажи с ове телевизије.
 
(У прилогу су фотографије вијести објављене на интернет-страници ТВ БН)
 
Кабинет Градоначелника