''ПЛАВИ'' БРУСЕ ФОРМУ У БУДВИ :: Semberija INFO ::

 

''ПЛАВИ'' БРУСЕ ФОРМУ У БУДВИ



Бијељина – Експедиција Радника отпутовала је у Будву на десетодневне припреме. Тренер Бијељинаца на пут ка Црногорском приморју повео је 29 фудбалера на која ће рачунати у наставку шампионата. Бијељинци ће током боравка у Будви одиграти четири пријатељске утакмице гдје ће уигравати линије пред наставак шампионата у којем Бијељинци имају циљ да се домогну горњег дијела табеле. Повратак у Бијељину је 11. фебруара, а генералку пред почетак шампионата ''Плави'' ће имати 17. фебруара са почетком у 14 часова на Градском стадиону у Бијељини. Противник ће бити Лозница.

- Први дио припрема је окончан. Одрадили смо у суштини шеснаест дана максимално озбиљно с тим да нам временски услови нису ишли на руку, па нема разлога да не будем незадовољан. Током првог дијела одиграли смо једну контролну утакмицу и задовољан сам приказаним. Умор од припрема се види на многима, али вјерујем да ћемо у Црној Гори финиширати наш план и програм који смо зацртали - каже тренер Радника Младен Жижовић.

Велибор Ђурић каже да је први дио прошао у раду са доста трчања и стицања снаге, те да ће у Будви његова екипа више бити базирана у раду са лоптом.

- Припреме теку по плану и програму онако како смо очекивали. Први дио смо завршили доста успјешно гдје смо у тих шеснаест дана одиграли једну утакмицу. Види се на нама да је умор показао своје па некакава љепота у утакмици против Орашја није могла доћи до изражаја. Одлазак у Будву је у право вријеме јер нас у Црној Гори очекују четири пријатељске утакмице гдје ћемо се уигравати за почетак првенства - рекао је искусни играч средине терена Велибор Ђурић.

Путници за Црногорско приморије:
Младен Лучић, Самед Хоџић, Игор Марковић, Александар Васић, Срђан Бечелић, Алем Мерајић, Славиша Радовић, Емир Хоџурда, Тарик Исић, Иван Шуберт, Жељко Крсмановић, Недим Мекић, Павле Сушић, Кенан Делић, Никола Попара, Јосип Шантић, Велибор Ђурић, Дејан Максимовић, Владимир Брадоњић, Јован Мотика, Огњен Ђелмић, Стефан Барић, Предраг Ристановић, Миле Пурић, Ненад Никић, Ирфан Хаџић, Дино Мујкић, Демир Пецо, Драган Живановић.

Стручни штаб: Младен Жижовић, Стефан Јанковић, Јово Борковић, Владан Поповић, Никола Савић, Зоран Софренић, Жико Стокановић.

Распоред одигравања пријатељских утакмица у Будви:
2.02. Рудар Пљевља
6.02. Морнар Бар
9.02. Тузла Сити
10.02. Јединство Бијело Поље.