ПОЗИВ ЗА ПОМОЋ ПРИ ПРОНАЛАСКУ САВКЕ НАСТИЋ :: Semberija INFO ::

 

ПОЗИВ ЗА ПОМОЋ ПРИ ПРОНАЛАСКУ САВКЕ НАСТИЋ


Полицијска управа Бијељина позива грађане уколико примиете лице са фотографије, или имају било каквих корисних сазнања како би се лице што прије пронашло, информације пријаве лично најближој полицијској станици или на бесплатан број телефона ,,122''.
 
Наиме, Полицијској станици Јања, од стране њене мајке пријављен  је нестанак лица са фотографије, Савке Настић, рођене 01.09.1983. године у Бијељини, настањене у Модрану.

 
Према изјави пријавитељке ради се о лицу које је евидентирано у Центру за ментално здравље и која не  користи  преписану  терапију. Савка је нижег раста, висине око 150 цм, црне дуже косе, очи смеђе боје, витке грађе, правилног облика лица, носа и усана, на оба уха у доњем дијелу гдје се налазе минђуше има видљива оштећења у виду расјекотине која је зарасла'', појашњавају из полиције.
 
Након запримања пријаве о нестанку, полицијски службеници Полицијске управе Бијељина, у складу са Упутством о потражној дјелатности, предузимају све потребне мјере и радње и неопходне провјере како би се лице што прије пронашло.
 
Семберија инфо