ПЕРИЋ ЧЕСТИТАО СЛАВУ ГРАЂАНИМА ОПШТИНЕ УГЉЕВИК :: Semberija INFO ::

 

ПЕРИЋ ЧЕСТИТАО СЛАВУ ГРАЂАНИМА ОПШТИНЕ УГЉЕВИК


Начелник општине Угљевик Василије Перић честита свим суграђанима крсну славу Свету Петку Параскеву уз поруку да су грађани најбитнији за овај крај.

„Све нас Угљевичане краси човјекољубље, посвећеност породици и вјери, приврженост Српској православној цркви која је вијековима уназад очувала народ на овим просторима. Све нас подмајевичане краси марљивост и вриједан рад, као и спремност да учимо и прихватамо од других све што је добро, а управо захваљујући томе смо и успјели, то је, заправо, и дало могућност да се изборимо за достојно мјесто у Републици Српској и региону“, истиче се у Перићевој честитки.

Перић је нагласио да су дани славља прилика за сумирање досадашњих постигнутих резултата, којих је, захваљујући добрим и вриједним, домаћински одгојеним људима, уистину и било.

„Заједно са нашим суграђанима свих протеклих година постигли смо да Угљевик од неразвијене буде једна од најразвијенијих општина и по томе препознатљива у региону, дали смо огроман допринос у економском оснаживању Српске и постали пожељно мјесто за живот, али и мјесто у које се радо долази и општина са којом се радо сарађује на задовољство свих “, подсјетио је Перић у честитки.

Он је свим грађанима изразио захвалност истичући да успјех никад не долази сам, да заједништво и слога међу народом, суграђанима, оснажују и дјеловање Општинске управе.

„Захвалан сам и поносан на све вас, на нашу истрајну борбу за бољи Угљевик и зато ћемо заједно наставити још снажније како бисмо савладали нове изазове, све који неминовно долазе, а за добробит будућих генерација“, рекао је Перић.

Општина Угљевик