ПОСЛОВНИ ФОРУМ МЕНАЏЕРА: ЛИДЕРСТВО У ДОБА КРИЗЕ :: Semberija INFO ::

 

ПОСЛОВНИ ФОРУМ МЕНАЏЕРА: ЛИДЕРСТВО У ДОБА КРИЗЕ


Дводневни, шести Пословни форум менаџера „Бијељина 2020“ који организује Центар за едукацију „Про едука“ из Бањалуке, одржава се у Етно селу „Станишићи“ уз поштовање епидемиолошких мјера. Град Бијељина је трећи пут домаћин догађаја, а Форум менаџера од 2015. године окупља стручњаке и најспособније људе домаће и регионалне привреде, од приватног сектора, преко банака и осигуравајућих кућа, до јавних предузећа и институција, како би кроз пренос знања и искустава пружили подршку лидерству и менаџенту у свим областима и околностима.

​-Управо због тога, у иновираном формату који комбинује предавања уживо са емитовањем путем својих медија и платформи, организатори су поново окупили најбоље и најзанимљивије саговорнике у овом тренутку, да током дводневног програма говоре о основама успјешног бизниса, посебно у кризним временима,  стању привреде у доба короне, приликама које доноси дуално образовање, породичним фирмама и  другим важним темама“, истакнуто је на отварању Форума. Градоначелник Мићо Мићић је, обраћајући се присутнима нагласио да се „Бијељина полако, али сигурно позиционира на мапи важних пословних догађаја“.

- Већ трећу годину окупљамо најуспјешније менаџере и лидере, не само из Републике Српске, него и из региона. Њима желимо показати како Семберија као регија има велике потенцијале и ресурсе за развој привреде, пољопривреде  и туризма, а од њих несебично добијамо информације и знања о посљедњим трендовима у пословању, управљању и лидерству. Ми у Бијељини настојимо политиком сарадње и кориштењем знања и добре праксе обезбиједити бољи живот грађана. Када је ријеч о управљању кризом, те конкретно превазилажењу кризе изазване пандемијом корона вируса, много наде полажемо у едукацију кадрова- како из јавног, тако и из приватног сектора“, рекао је Мићић. Генерални покровитељ Пословног форума менаџера је Град Бијељина, покровитељ Влада Републике Српске, а партнер Подручна привредна комора Бањалука.

Семберија инфо