МОМЦИ ИЗ СЕЛА ПОНОВО ЈУРЕ ЗА ЛОПТОМ :: Semberija INFO ::

 

МОМЦИ ИЗ СЕЛА ПОНОВО ЈУРЕ ЗА ЛОПТОМ


ОФК ,,Слога''  Црњелово се,  већ увелико,  издваја од осталих клубова на тлу Семберије. То је  фудбалски клуб који се може похвалити скупом више од 30 младих људи који потичу из истоименог села.

-Главна мисао нашег оснивања и постојања јесте: ,,Млади људи требају да јуре за лоптом, а не за пороцима".
Овако здраву заједницу посјетио је наш  мјештанин, велики домаћин, поштен привредник и власник фирме ,,ГСВ - АКВА" Слађан Гајић са својом љепшом половином Жељком Грујичић која је ,,Шеф Одсјека за управно - правне послове и социјалну заштиту корисника борачко - инвалидске заштите".

Њихова појава на терену је одисала великом подршком и респектом ка младом спортском друштву из Црњелова.

Ненаметљиво су пружили вриједну помоћ клубу,  донирајући спортску опрему која је,  на одушевљење играча,  била подстрек за нову побједу. Наши момци су добили  више од  50 нових мајица за тренинг, квалитетне лопте, бројне маркере,  као и сву пратећу фудбалску опрему'', казали су у ОФК  ,,Слога''  Црњелово, наглашавајући да њихова  фудбалска породица наставља да расте  и да  добри и хумани људи примјећују  њихов  рад, те да им је  мотив да буду  узор млађим генерацијама  њиховог  села.

-Жељка и Слађан су једни од многих који су стали на нашу страну и видно помогли даљем развоју наше спортске приче.

Новац некада није најбитнији фактор. Топла ријеч и знак пажње су важнији од новца.

Да је,  том приликом,  лијеп говор припремила Жељка Грујичић за фудбалере ОФК Црњелова. а  који се односио на ,,задржавање  младих у спорту", потврдио је  громогласан  аплауз.

Још једном хвала  овим хуманим људима  на вриједној донацији,  а ми смо учинили све да  им  се одужимо 6. тријумфом у сезони против екипе ,,Коридор - Ковиљуша", побиједивши  4:0'', наводе из  Управе  ОФК „Слога“ Црњелово.

Семберија инфо