Хуманитарна акција: КУПИ КОЛАЧ И ДАЈ СВОЈ ДОПРИНОС! :: Semberija INFO ::

 

Хуманитарна акција: КУПИ КОЛАЧ И ДАЈ СВОЈ ДОПРИНОС!


Студенти четири факултета Универзитета у Источном Сарајеву са сједиштем у Бијељини (Факултет пословне економије, Педагошки факултет, Пољопривредни и Правни факултет) спровешће данас хуманитарну акцију на Градском тргу и у згради Центра за високо образовање у периоду од 9 до 12 часова. Хуманитарна акција се организује у сврху прикупљања новчаних средстава за студенткиње Вању Мирковић, која води тешку битку са карциномом костију и Дајану Лазаревић, која се налази у стању свјесне коме узроковане повредом главе падом са бицикла.

На Градском тргу, као и у згради Центра за високо образовање, постављен је штанд са колачима које су, као свој допринос овој акцији, донирале локалне посластичарнице. Сва прикупљена средства од продаје колача биће донирана за даље лијечење Вање и Дајане. Цијена колача није одређена и сви грађани који дођу да подрже акцију моћи ће дати свој допринос у складу са својим финансијским могућностима.

„Поред данашње акције, кутије за добровољни прилог постављене су на свим факултетима. Одзив студената је на задовољство свих велики и чак је пар студената учествовало у акцији прављењем колача које ћемо данас продавати. Свој допринос акцији, у виду новчаних средстава, дале су компаније „Спорт висион“ и „Мега дрво“, а у организацији су нам много помогли декани Педагошког и Економског факултета у Бијељини. Хуманитарна акција ће трајати до четвртка, 22. октобра и сви људи добре воље, који желе помоћи Вањи и Дајани у борби за живот, позвани су да дају свој скромни допринос“, рекла је Кристина Копривица, предсједник Савеза студената у Бијељини.

Семберија инфо