Хуманитарна акција - ПОМОЗИМО ВАЊИ И ДАЈАНИ! :: Semberija INFO ::

 

Хуманитарна акција - ПОМОЗИМО ВАЊИ И ДАЈАНИ!


Студенти четири факултета Универзитета у Источном Сарајеву са сједиштем у Бијељини (Факултет пословне економије, Педагошки факултет, Пољопривредни и Правни факултет) провешће хуманитарну акцију на Градском тргу и у згради Центра за високо образовање од 20. до 22. октобра у периоду од 9 до 12 часова.

Хуманитарна акција се организује у сврху прикупљања новчаних средстава за студенткиње Вању Мирковић, која води тешку битку са карциномом костију и Дајану Лазаревић, која се налази у стању свјесне коме узроковане повредом главе падом са бицикла. 

На Градском тргу, као и у згради Центра за високо образовање, биће постављен штанд са колачима које ће, као свој допринос овој акцији, донирати локалне посластичарнице. Сва прикупљена средства од продаје колача биће донирана за даље лијечење Вање и Дајане. Цијена колача није одређена и сви грађани који дођу да подрже акцију моћи ће дати свој допринос у складу са својим финансијским могућностима.

Сви људи добре воље, који желе помоћи Вањи и Дајани у борби за живот, позвани су дају свој скромни допринос у поменутој хуманитарној акцији.