У ВОЗИЛУ ПРОНАЂЕНО ОКО 10 ЛИТАРА АМФЕТАМИНСКОГ УЉА :: Semberija INFO ::

 

У ВОЗИЛУ ПРОНАЂЕНО ОКО 10 ЛИТАРА АМФЕТАМИНСКОГ УЉА


Приликом обављања својих редовних послова и задатака полицијски службеници Полицијске станице Бијељина 2, зауставили су и контролисали путнички аутомобил марке ,,шевролет'' којим је управљало лице Ш.С., док се на мјесту сувозача налазило лице С.П.
 
Због постојања основа сумње да се у возилу налазе недозвољене супстанице, на основу наредбе Основног суда  Бијељина полицијски службеници Полицијске станице Бијељина 2,  уз сарадњу са Одјељењем за органозовани криминалитет и дроге Полицијске управе Бијељина извршили су претресање возила и лица.
 
Приликом претресања возила пронађен  је један канистер, запремине око 10 литара,  за који се сумња да садржи амфетаниснку базу, тј. амфетамиснко уље који се користи за прављење опојне дроге спид.
 
Надаље, пронађена је и једна возачка дозвола  за коју се сумња да је кривотворена, као и мобилни телефони.
 
Од стране полицијских службеника Полицијске управе Бијељина лица су лишена слободе. О свему је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини.
 
Након документовања предмета против лица слиједи извјештај надлежном тужуилаштву због постојања основа сумње да су починили кривична дјела ,,Неовлаштена производња и промет опојних дрога'' и ,,Фалсификовање исправе''. Истрага по наведеном предмету је у току'', наводе из полиције.

Семберија инфо